Toegegeven, ik ben niet bepaald een slanke den. Maar het kan erger, een stuk erger ..

BUENOS AIRES – Maar liefst acht agenten moesten er dinsdag aan te pas komen om een gevallen Argentijnse weer op haar benen te krijgen. Reden: de vrouw weegt maar liefst 300 kilo.
De 26-jarige Corina Durán was thuis uitgegleden in Rosario, op zo’n 350 kilometer van de hoofdstad Buenos Aires. Haar moeder en haar broer slaagden er met vereende krachten niet in haar weer overeind te krijgen en belden daarom de politie. Volgens de politie van Rosario is Durán mogelijk de dikste inwoonster van Argentinië.

Wat ik me altijd afvraag met dit soort gevallen is: waarom grijpt de familie niet in? Je kan mij niet wijs maken dat deze vrouw gelukkig is met haar gewicht maar schijnbaar krijgt ze het alleen niet meer voor elkaar om minder te eten. Maar zelf even boodschappen doen zal ook niet gaan hee! Dus in feite helpt de familie grif mee dit ongezonde gewicht in stand te houden ..

Had ik al verteld dat ik een nieuwe poging ga doen tot minder snoepen? 😉