Met support van het AD, die alle links bij het artikel plaatste. Dit is wat hun er van zeggen: “Virtueel je hand ophouden lijkt wel een trend. Honderden types proberen je geld af te troggelen. Soms zijn het ordinaire gelukzoekers, maar er zitten ook echt schrijnende gevallen bij.”

Tussen de links heb ik geen echt schrijnende gevallen kunnen ontdekken eigenlijk. Zo hebben we Pamela die graag wil verhuizen. Karyn die zich te buiten is gegaan aan creditcards (20.000 dollar, inmiddels met o.a. hulp van internetters afbetaald), evenals Lisa (30.000 dollar). Suzanne heeft gewoon geld nodig. Penny wil verpleegster worden maar ook scheiden zonder financieel gezeur. Ook Chris kon niet met zijn creditcard omgaan maar zet zijn vraag wat kracht bij door te vertellen dat hij zijn huis kan verliezen. Rob is wat ‘schrijnender’, die is aangereden door een taxi. Hij houdt niet van de mentaliteit ‘sue first, ask questions later’  dus blijft hij het netjes vragen ana betreffende taxi-maatschappij. Die niet betaald dus of u het even wil doen …

Bizarre is wel dat sommigen een behoorlijk bedrag bij elkaar gedoneerd hebben gekregen. Tax-free, in de VS wordt het niet gezien als inkomsten.

Dus mensen, een oproepje. Ik ben op zoek naar een aanvulling op mijn WAO zodat ik mijn studieschuld kan afbetalen en nog eens uit eten kan. Help een lief wijffie en stort op mijn Postbank rekening: 8257640 Met vermelding van mail-adres stuur ik een dank berichtje terug (en dat is al meer dan Suzanne die geen tijd heeft om alle mails te beantwoorden ;))

Je kan nooit weten toch? 😉