Ok, de reclame is werkelijk afschuwlijk. Onrealistische heilige boontjes kinderen die roepen dat je moet schudden en proeven en oehhh en ahhh zal roepen. Ik roep weliswaar regelmatig oehhh en ahhh maar dan pak ik iets heel anders uit dan een chocolade-ei.

Maar goed, stiekem vind ik die eieren hardstikke leuk dus vandaag weer eens eentje meegesnoept. Eerst de chocola naar binnen werken (oehhh) en dan – spannend – het plastic eitje open zien te krijgen. Poeh, dat valt nog niet mee, zo’n ding is geschikter voor kinderen dan voor bejaarden en/of MEers? Inderdaad: AHHHHH dus! Kijk in elk geval uit met erop bijten, als dat ding de verkeerde kant op schiet stik je er bijna in (ja, zo’n doos ben ik wel ja!). Enfin, erop stampen helpt wel goed en het binnenste speeltje was ook nog heel.

En leuk, leuk, leuk, het is een knutselpoppetje. Wonder boven wonder passen de onderdeeltjes ook nog in elkaar, dat is soms wel anders. Alsof ze in die fabriek denken: “ik een klote humeur, dan die kinderen ook”.

Dit is um dan:[[image:images/suprise.gif:inline]]

Vin je um niet kewl! En vernuftig gemaakt hoor, als je op het kikkertje drukt, steekt hij zijn tong naar je uit.

Ik ben zo blij als een kind!