In Netwerk: Volgens de Iraakse arts Asassedi zou Sadam Hussein al sinds 1999 overleden zijn. Dat zou te zien zijn aan vooral zijn oren, die zouden er na ’99 anders uitzien. Oren zijn zeer kenmerkend voor een individu, net als een vingerafdruk. Ook nederlands politieman C. van der Lugt is overtuigd dat we te maken hebben met een dubbelganger van Saddam en niet met Saddam zelf. Bush zou op de hoogte zijn van bovenstaande maar de informatie onder de pet houden.

Het klinkt nogal merkwaardig maar aan de andere kant, het is bekend dat er dubbelgangers van Saddam getrained zijn in Irak. Ook is bekend dat hij ernstig ziek werd in 1999 en de prognose destijds niet best was.

Maakt het wat? Tja, ogenschijnlijk niet. Hoewel ik dan wel nieuwsgierig ben, wie zou er dan achter moeten zitten en aan de touwtjes trekken daar?