En dan heb ik het niet over het veroberen van een kitkat nee! Zet net de tv aan en krijg van Sire door mijn strot geschoven dat mijn partner en ik eens stevig moeten nadenken of we het huishouden wel goed verdelen. Kinderen hebben we niet maar anders hadden ze het ongetwijfeld veel te druk gehad en dat ook nog door ons toedoen! Ow wee als ze dan ook nog eens een keer spijbelen, dan moeten we verplicht naar opvoedingscurus.

En hee, weet je wel dat chips allerlei verborgen vet bevat? Je eet niet gezond!! Wordt je ondanks alle tips toch ziek, bedenk dan wel dat je binnen zes weken vol plannen moet zitten om aan het werk te zijn hee! Ga je wel stemmen? OOK met de Provinciale Staten verkiezingen? Check je wel of je vlees gekeurd is door God mag weten wat voor instanties? Heb je je belasting wel ingevuld? En je huurt toch wel een huis he, we moeten massaal de duurdere huurhuizen vol zien te krijgen.

Mensen, mensen, kunnen we helemaal niets meer zelf bepalen of bedenken?