Mooi formuliertje gefabriceerd, formmail op de server ingesteld en toen … foutmelding. Nog zestig keer formmail ingesteld en dertig keer mijn formulier bekeken en nog steeds .. foutmelding. Tussendoor voor de afwisseling een internal server error maar meest van de tijd toch maar telkens weer diezelfde #%*&!!!! foutmelding:

 Error: Bad/No Recipient

There was no recipient or an invalid recipient specified in the data sent to FormMail. Please make sure you have filled in the recipient form field with an e-mail address that has been configured in @recipients. More information on filling in recipient form fields and variables can be found in the README file.

Heb alle mogelijkheden geprobeerd die er te proberen waren in de @recipient array, maar het wil niet werken. Ook nog alle mailadressen die ik bezit in mijn formuliertje geprobeerd maar ook dat maakt geen enkele moer uit. Ondertussen dat Readme file drie keer binnenste buiten gedraaid. Voor de zekerheid bovendien een nederlandse uitleg gezocht omdat mijn vermogen tot begrijpend lezen ongeveer onder nul gezakt was, maar ik kan niet uitvinden wat ik fout doe.

Inmiddels heb ik vierkante ogen en een barstende koppijn en ga geweldig gefrustreerd maar eens naar bed. Mocht er hier een puter expert lags komen die me kan vertellen wat ik in hemelsnaam fout doe: blaat@cinner.com Mijn dank is grenzeloos!