Mijn formuliertje werkt! Er bleek een regel te ontbreken in mijn html-formulier, mijn host heeft die toegvoegd en nu werkt het as een tierelier. Jammer dat die regel absoluut nergens, maar dan ook nergens vermeld was. Uren zitten zweten op iets wat zo bij voorbaat nogal onoplosbaar was. Maar goed, kreeg een snelle oplossing op iets waar eigenlijk geen support op gegeven wordt, dus ik ben toch in mijn nopjes.

Verder is de poes weer ziek, of waarschijnlijk beter gezegd: nog steeds. Vond vanmiddag weer bloed in de kattenbak. En dat na een paardenkuur van zeven pillen per dag! 🙁 Ze zit nu ziellig opgesloten in de keuken met een lege kattenbak (plasje opvangen, altijd leuk) en mag zo mee naar de nieuwe dierenarts. Verder lijkt ze prima in d’r hum dus ik hoop maar dat ze er niet zoveel last van heeft.

Zelf ben ik inmiddels totaal kapot. Zolang naar de computer staren gisteren was niet zo’n goed plan. Ga nog maar ff liggen voordat we weg moeten.