De Kabinetsformatie is nog bezig en toch mogen we alweer naar de stembus. Deze keer voor de Provinciale Staten. Elke Tweede Kamer politicus die de kans krijgt met zijn kop op tv te komen roept om het hardst dat het belangrijk is. Want de Provinciale Staten kiest de Eerste Kamer. En een kabinet heeft graag een meewerkende Eerste Kamer, dat is wel zo gemakkelijk. Verder is het belangrijk voor nog wat dingetjes en dan mompeld men nog iets over openbaar vervoer en sociaal iets ofzo … Daarnaast nog een mooie campagne erbij, want ‘u komt toch ook!‘  SBS6 werkt zelfs een handje mee, Piet Paulusma presenteert het weer telkens in een andere provincie. Is het niet ludiek?

Ok, het is dus duidelijk, deze verkiezingen zijn ook heeeel belangrijk. Zo belangrijk dat elke partij gewoon zijn rommel van de Tweede kamer verkiezingen van afgelopen januari laat hangen. Zo belangrijk dat we hier geen clue hebben wie er eigenlijk verkiesbaar zijn en waar ze voor staan. Wordt er hier uberhaupt wel iets aan dat vervoer en dat sociaal gedaan eigenlijk?

Geen wonder dat er nooit en hond op komt draven ..