Waar ben ik nu helemaal mee bezig? Niet met kitkat eten, zoveel is wel duidelijk. Wel met teveel hooi op mijn vork nemen, zoveel is ook wel duidelijk. Wel mooi hooi, leuk hooi, van dat hooi wat voor een goed humeur zorgt, maar zoveel ..

Gisteren dus de ME-pagina’s online gezet en nu nog onder de indruk van het daverende succes. Hij staat nog geen 24 uur online en er zijn al 183 bezoekers geweest. Meer dan ik ooit met dit weblog heb behaald. Dat worden er in de loop van de tijd waarschijnlijk wel minder, maar voor een eerste dag .. niet slecht! Naast de enthousiaste reacties en ervaringsformulieren heb ik ook wat hulp van enkele mensen aangeboden gekregen en een persoon heeft alvast wat dingen aangepakt die ik nog moest doen. Daar ben ik blij mee want ik begon me al wat bedolven te voelen onder mijn eigen plannen.

Verder ben ik zondag binnen gelaten in een Dungeons & Dragons Amazone groep. Zal alleen virtueel meespelen, een weekend door de bossen zeulen behoord niet tot mijn mogelijkheden. De naam is er al: Zaffra de Loze (inderdaad, door grappenmakers al verbasterd naar Zaffra de Loser ;)). Moet nu nog een karakter en achtergrond verzinnen en dan kan ik me in het land van fantasie gaan begeven. Helemaal geen tijd meer voor gehad natuurlijk, kan maar zoveel op een dag! 

Dan nog een zieke poes die per ongeluk een ravage van dit huis maakt, verschillende afspraken die ik na moest komen en en en… Beetje veel geworden dus.

Tijd voor een kitkat en wat rust 😉