Afgelopen maandag ben ik opnieuw begonnen met een gezonde eetgewoonte. Dieet wil ik het weer niet noemen, ik ben gestopt met snoepen en frisdrank maar eet verder gewoon normaal. Om mijn hang naar zoet te beteugelen besloot ik maar eens chroomtabletten in huis te halen. Eentje per dag, zou prima werken.

Vanochtend de eerste tot mij genomen. De hang naar zoet verdwijnt pas na twee weken stond op de verpakking (bummer!). Bijwerkingen zouden er niet zijn, het is maar een licht voedinssupplement. Maar ik voel me toch niet helemaal lekker. Zie een stukje vager en mijn evenwicht wil ook meteen niet zo meer. Heb wat meer pijn en mijn botten lijken te kriebelen (ja, hoe leg je dat geoel nou uit? :)). In plaats van geconcentreerder (zoals de bedoeling) ga ik me een stuk vager voelen.

Klinkt dat iemand bekend in de oren?