Onze Trix is maar een merkwaardige koningin. Pim Fortuyn is neergeschoten en Trix zwijgt in alle talen. Prinses Margarita veroorzaakt enorme opschudding en opnieuw zwijgt Trix in alle talen. Vervolgens begaan her en der wat politici nogal een blunders inzake Margarita, maar Trixje houdt de lippen stijf op elkaar.

Nu breekt er oorlog uit maar is Trix in het buitenland voor staatsbezoek. Niemand verwacht een woord en Trixje loopt plots finaal over met woorden. Woorden over de oorlog en ook meteen woorden over Margarita.

Wel een beetje rare woorden hoor. Ze vind het verschrikkelijk wat er met Margarita gebeurd. Vreemd, ik dacht dat zij deels als oorzaak werd gezien? Nog bizarder klinkt het ‘zij zal het met haar moeder op moeten lossen’. Het is zeer algemeen bekend dat Prinses Irene geen woord wisselt met haar dochter hierover. En opnieuw, werd Trixje niet gezien als aanstichtster van al dit leed?

Enfin, leuk geprobeerd Trix. Maar nu neemt niemand het nog serieus denk ik zo ..