Zo, dat was toch niet zo lang? Tnx voor de succeswensen, het is allemaal ook succesvol verlopen.

Overigens niet dankzij mij. De verhuizing had plaatsgevonden toen we bij mijn vader aankwamen en alleen vriendje heeft nog wat zwaar werk verzet. Ik was er eigenlijk alleen voor de leuk dus. En dan vandaag toch totaal brak rondhobbelen 😉

Leuk was het zeker. Sowieso om mijn vader weer te zien, dat was inmiddels weer een tijdje terug. En om het huis eindelijk te kunnen bewonderen. Echt bewonderen! Heel leuk appartement, mooi van binnen en prachtig uitzicht in een mooie buurt. De snackbar op de hoek was van goede kwaliteit, altijd zeer handig zo dichtbij. Nu nog een chinees ernaast, dan zijn we helemaal tip-top tevreden.

De eerste buren die we tegen kwamen waren trouwens wel nogal truttig. Op weg naar de snackbar stonden we voor de lift. De deuren openen zich en twee mensen kijken ons schaapachtig aan en blijven staan. Op weg naar beneden denken wij en met hond en al betreden we de lift. Waarna buren zich ineens een weg naar buiten persen met de opmerking ‘jullie erin, wij moeten eruit’. Ik zeg nog beleefd ‘och pardon ..’ maar vraag me ondertussen af waarom de mensen dan niet gewoon ook meteen aanstalten maakten om uit te stappen. Mijn vader maakt maar meteen van de gelegenheid gebruik zich even voor te stellen. Quasi grappig was de eerste zin van de buurtjes ‘Ja, we hadden jullie al gehoord. En geroken. Want hij rookt hoor hahahahaha’ Hij lachte als een boer met kiespijn. En terecht. Buiten dat ik heus wel weet dat mijn vader rookt. Hebben die mensen aan de deur staan snuffelen soms??

Het is weer eens wat anders dan met een glas tegen de muur …