Vandaag is mijn poging om mijn haar te laten groeien tot een bruut einde gekomen. Buiten dat ik er lichtelijk genoeg van had, was er een plekkie haar op mijn hoofd gortdroog en volkomen stuk. Nou verf ik mijn haar nogal vaak maar toch raar dat het maar om een klein deel ging (boven op mijn hoofd, dus eruit knippen is dan niet echt een optie hee ;)). De rest van het haar was in prima staat.

Dat stukje stro was de druppel, het moest eraf! En wel meteen. Gelukkig is vriendje erg handig met tondeuze en schaar en wilde hij me wel even bewerken.

Moet zeggen dat ik er enorm mee in mijn nopjes ben! Had het veel eerder moeten doen. Hoewel, nu is het tenminste een enorme verandering. Voelt altijd lekker om af en toe iets totaal anders te doen. Tis een beetje retro eigenlijk, terug naar de eighties. Straks de achterkant nog wat bij kleuren, het moet wel brandweerwagen rood blijven nietwaar. Enfin, oordeel zelf maar.

[[image:images/cin1.gif:inline]][[image:images/cin2.gif:inline]][[image:images/cin3.gif:inline]]