AMSTERDAM – Een nieuwe vinding voor de mobiele telefoon stelt mensen in staat de gangen van hun dierbaren nauwkeurig in de gaten te houden. Wijkt de route af van een tevoren ingesteld schema, dan volgt een waarschuwing per sms. Goed nieuws voor ouders. Vreemdgangers zullen er minder blij mee zijn.

De noviteit is ontwikkeld door Alcatel en luistert naar de naam Guardian Angel (beschermengel). De producent staat op het punt de dienst in tien landen te introduceren. Guardian Angel is bedoeld om in de gaten te houden of jonge kinderen wel de afgesproken route van school naar huis lopen. Wijken ze daarvan af of gaan ze met iemand mee, dan kan de ouder hen opbellen of snel poolshoogte gaan nemen. (verder)

Je kan hier dus ook je partner mee controleren op ‘vreemdgaan’. Dan heb je wel een goede vertrouwensband met je partner! 😉