AMSTERDAM – De onafhankelijke Amerikaanse muziekaanbieder FullAudio heeft een nieuwe muziekdienst gelanceerd: MusicNow. De betaalde digitale service gaat de concurrentie aan met de gratis online ruilsites zoals KaZaA. (verder)

Gebruikers kunnen kiezen voor een abonnement van 4,95 dollar voor ‘premium radio’ tot 9,95 dollar voor radio inclusief downloaden en on-demand afspelen gedurende de periode van het abonnement. Om liedjes op cd te branden of te kopiëren naar een portable muziekspeler moet 99 dollarcent per nummer afgetikt worden

Nou vraag ik mij af, als je concurrentie aan moet gaan met een gratis dienst, gaat dat dan wel werken? En wat als je een inval krijgt en je hebt allemaal gebrande muziek CD’s liggen? Tot in lengte van dagen van alle nummers het bewijsje bewaren lijkt me wat omslachtig 🙂