Nee het is geen grap, vandaag is het alweer twee jaar geleden dat ik mijn vriend leerde kennen! In the flesh dan, het was 31 maart 2001 dat hij me op ICQ vond. S’middags sprak hij me aan en dat was zo’n leuk gesprek dat ik s’avonds geduldig de hele avond achter de puter bleef hangen in de hoop hem nog een keer te spreken. Gelukkig kwam hij rond elven weer online en we hebben gezellig de hele nacht zitten keten op een chatbox. Vier uur s’nachts (ondanks adviezen van chatgenoten) telefoonnummers uitgewisseld  en zondag 1 april gebeld en meteen afgesproken.

Een wonder dat we elkaar ook daadwerkelijk ontmoet hebben aangezien hij een uur te laat bij mijn flat aan kwam karren. Volgens hem omdat ik een verkeerde routebeschrijving had gegeven, volgens mij omdat de gemeente een en ander had opgebroken zonder mij even te informeren. Was samen met een vriend P. die het na  een kwartier wachten al gezien had. Maar ik was zo verkocht dat ik toch heb gewacht. Gelukkig maar 😉

Toen hij uit de auto stapte wist ik het al, hij was het helemaal. Grappig, dat dacht P. ook! Zo heb ik nog even in onzekerheid gezeten in de gay bar waar ik hem mee naar toe had gesleept. Maar de avond is bij hem geeindigd en na een maand ben ik bij hem ingetrokken.

Lieffie, ikke heel van jou houwelie!!!!!

Wie zegt dat internetontmoetingen niet werken? 🙂