Nou het was een fijn dagje. Hardstikke normaal gegeten en de allergische reactie is wel zo’n beetje weg getrokken. Maar alles doet nog steeds verrekte veel pijn. Begrijp er niks van, ik heb helemaal geen rare dingen gedaan en ben ook niet bepaald overactief geweest. Sterker, mijn activiteiten worden met de dag minder op dit moment. De schoonmaakwoede was al opgegeven, de ME-pagina’s staan al een tijdje stil en vanmiddag eigenlijk helemaal niets gedaan. Loop mijlenver achter met mijn mail (dus mocht iemand van jullie mail verwachten, het is kiezen of loggen of mailen en de keuze is gemaakt ;)) en ben ook maar ffies gestopt met chatten. Voor het eerst in tijden maar een stomme film helemaal uitgekeken omdat ik mezelf niet van de bank kreeg geraapt.

Nou ja, het is niet anders. Rustig aan blijven doen dan zal het wel weer opknappen. Ga er nu een pijnstiller bij gooien en dan hopelijk lekker slapen.

Misschien is het wel vanwege die belachelijke kou buiten