BREDA – “Kwam ik vrouwkes tegen, dan kneep ik ze in hun kont. Ik moet een tijdje gek zijn geweest.”Een aantal slachtoffers van de 19-jarige B. uit Etten-Leur hoorde zijn eerlijke en eenvoudige verklaring gisteren op de publieke tribune in de rechtszaal aan. Gedurende twee à drie weken, in september en oktober, kneep B. in Breda en Etten-Leur vanaf zijn scooter vrouwen onverhoeds in hun billen.
Meestal stopte hij om terug te rijden en het nog een keer te proberen. Bij een van de slachtoffers tot vijf keer toe. Zestien vrouwen deden aangifte bij de politie, B. bekende alle gevallen. “Maar het kunnen er best meer zijn geweest”, deed advocaat mr. J. Loevendie nog een duit in het zakje. (lees verder)

Er werd maar liefst 240 uur taakstraf en drie maanden voorwaardelijke celstraf geeist. Omdat de man zo opnelijk was in zijn daad, werd hij veroordeeld tot 240 uur werkstraf waarvan de helft voorwaardelijk, en 150 euro boete. Is nog best veel vind je niet?