In mijn mailbox kreeg ik dit schokkende bericht vandaag (sorry voor de spelfouten, die zijn mee gecopieerd):

I used to feel embaressed by the size of my penis. I am sure alot of you feel this way.

Tja nou hij het zegt, ik heb inderdaad wel een verdomd klein piemeltje. Meer een knopje eigenlijk. Niet iets om over op te scheppen bij de mannen in de kroeg ofzo. Eigenlijk heb ik het er maar liever nooit over .. Waarom moet die vent daar nu eigenlijk over beginnen zeg! Hij een minderwaardigheidscomplex, iedereen een minderwaardigheidscomplex ofzo? Ow wacht, hij heeft ook goed nieuws te melden zie ik.

I got this ad telling me that it was possible to increase the size of my penis. I was skeptical but decided to give it a try, and guess what? It Grew! I got an extra 2 inches of length and 1/2 inch of gerth!

Wow, geweldig! Hoe zou hij dat gedaan hebben? Misschien heeft hij er flink aan getrokken? Ik heb wel eens gehoord dat kleine piemeltjes indrukwekkende penissen worden als je zoiets doet. Of zou hij erect ook zo klein zijn? Shit ja, bij mij wordt ‘ie ook niet zo groot bij stimulatie hoor. Snel verder lezen!!

Now I market for the compagny! And I am damn proud of what I do! I help people gain more confidence, and self respect! Try my product, you have nothing to lose, and inches to gain!!! Come here for a longer, fatter member stop mail.

Poeh, hij is wel erg gek op uitroeptekens, zou hij stiekem nog steeds iets te compenseren hebben soms? En wat is dat nou, krijg ik een optie om mijn lidmaatschaps mail te stoppen? Tsss, ik ben niet eens lid toevallig! Wat een oplichterij zeg.

Of moet het zijn, ik ‘heb’ geen lid? Klote spam!