Nog twee nachtjes slapen en dan is het hopelijk zover (je weet maar nooit of er niet enig uitstel volgt), de new Pivot release! Ik zie er naar uit. Eindelijk een werkend zoekscript op mijn logje, al is het maar zodat ik zelf nog eens wat terug kan vinden. Meer categorieen, multiple blog en fijn een databse kunnen gebruiken voor de archivering.

Het inspireert ook om een en ander te veranderen. Niet dat ik er al iets aan gedaan heb, maar de ideeen zijn er. Misschien een tag-board-chat-thingie erbij voor vrienden van ver die tegenwoordig via mijn log mijn leven volgen (aan de telefoon is het regelmatig “ik las dat het goed met je gaat?”). Zal ik een categorie ‘dieetplannen’ eraan toevoegen voor mijn gezever over eten?  Of misschien een categorie ‘ME/WAO-perikelen’? Een ander kleurtje en een nieuw logo is ook wel weer leuk voor de verandering. Och en eindelijk eens dat blogrolletje erin gooien.

Enfin, met mijn energieniveau van de laatste tijd zal het wel langer duren dan de twee nachtjes slapen. Geeft niet, ik heb de tijd.

U toch ook?