Vanochtend kreeg ik nog een stukje van het programma ‘Gezondheidsplein‘ mee. Laatste onderwerp: humor bij ziekte. Want humor kan helpen door een situatie heen te komen en elke dag goed lachen zou je weerstand verhogen. Net daarvoor ging het over erectieproblemen bij mannen, besproken met natuurlijk.. Goedele Lieken. Eigenlijk begon het al meteen verkeerd.

“Degene die alle verstand heeft van humor bij ziekte is …  Sibe Doosje! Nou mijnheer Doosje, humor is weerstandverhogend zegt u?”

Mijn hemel, het is maar goed dat hij lach-therapie geeft met zo’n naam hee. Flauw, ik weet het. Maar de afsluiter was nog beter.

 “Nou Goedele, je hoort het he. Meer humor in de slaapkamer ook. Misschien maar meer lachen in bed”

Waarop Goedele droog antwoord “Tja, gaan lachen als je partner geen erectie krijgt, werkt geloof ik niet echt zo goed

Ik lachte alleen maar hard toen hij hem niet omhoog kreeg, en toen werd hij heel boos. Begrijpt u dat nou mijnheer Doosje?