Vandaag eens zin om een nieuw recept voor Roti uit te proberen. Vriendin K. had het laatst gemaakt en het smaakte zo ontzettend veel beter dan mijn eigen recept wat ik ooit eens uit de Allerhande geplukt had.

Enfin, we duiken de supermarkt in en halen zakjes en potjes kruiden (en natuurlijk groente en vlees, anders wordt het wel erg saai allemaal). Vlak voordat ik een poging in de keuken wil gaan wagen, zegt vriendje ineens: “Hee er staat alleen curry in het rekje, heb je geen kerrie nodig voor Roti?” Eh .. ja. Curry .. kerrie ..wat maak het uit?

Moet zeggen, ik heb nog steeds geen benul of er wel verschil is. Ik heb nu in elk geval een potje curry waar geen kerrie in zit, en een zakje curry/kerrie waar wel kerrie in zit. Dat laatste heb ik er maar in gemieterd. Net nog even zitten googelen maar daar kwam ik ook niet ver mee.

Dus, weet iemand of er verschil is en zo ja, wat het verschil is?