Een verslaving wordt vooral zichtbaar als je er even mee stopt. Na twee en halve dag mijn computer amper aan te raken druppelden er mailtjes en een telefoontje binnen. Allen met de strekking “gaat het wel goed met je, je was niet online?”.

Laat ik zeggen: het gaat. Het was niet echt mijn weekend, heb belabberd geslapen en zakte enigzins in een depressie. Er zit een en ander dwars en waarschijnlijk speelt de vermoeidheid me ook parten. Natuurlijk gingen er ook meteen allemaal dingetjes mis, dat pepte mijn gesteldheid niet echt op. Een overzichtje:

Weken geleden was afgesproken eens een toiletkast van mijn moeder hierheen te brengen. Zondag was het dan zover, mijn vader, oom, tante en oma zouden langskomen met aanhanger voor het kastje. Uiteindelijk stonden ze een uur te vroeg maar zonder kastje voor de deur. Aanhangwagen was die nacht volkomen gesloopt en gesaboteerd. Maar goed, famillie was hier nog nooit geweest en ik had nogal wat eten in huis gehaald, dus ik heb ze zonder kastje toch maar binnen gelaten 😉 Had de week ervoor al teveel gedaan en zaterdag tot diep in de nacht met vriendje zitten filosoferen, dus ik was al bekaf voor iedereen binnen was eigenlijk. Bovendien was vriendje niet helemaal lekker, we vormen een fijn stel. Maar al met al was het wel heel erg leuk iedereen weer te zien, smaakte het eten heerlijk en was het een gezellige middag. 

S’avonds nog een domper. We wilden met de auto nog ergens heen maar helaas, hij gaf nog wat lichtjes maar deed verder absoluut niets.

Maandag werd het niet beter. Nog slechter geslapen dan de dagen ervoor. En de auto bleek na wat hulp van startkabels weliswaar te starten maar niet bepaald soepel meer te rijden. De accu laadt net zoveel op als de dynamo op mijn fiets, wil je blijven rijden dan kunnen de lichten niet aan. Niet goed dus en .. dat gaat geld kosten natuurlijk. Waar is die geldboom als je hem nodig hebt?

Babybezoek bij een vriendin ging daardoor ook niet door, daar had ik me juist wel aan op getrokken. Nou ja, dan maar richten op een tv avondje. Een special rond Eminem op BNN en maar liefst twee uur lang Hans Teeuwen op Ned. 3. Dat moest toch wel leuk worden! Helaas, die docu was afschuwlijk slecht in elkaar gedraaid en is verder de moeite van het vertellen niet waard. En Hans Teeuwen .. niet echt leuk!

Het was niet helemaal het weekend wat ik in gedachten had. De inspiratie om te loggen was dan ook ver te zoeken. On the bright side, we weten nu wel dat er geen verschil is tussen kerrie & curry, dat kerrie/curry in verschillende varianten te verkrijgen is en er veel mensen gek zijn op Roti!

Inderdaad, veel woorden weinig inhoud ..