Uitstrijkjes en sex enzo

Vandaag een bezoekje aan de gynaecoloog gebracht voor mijn eerste checkup na mijn operatie (voor de onbekenden: ik had voorstadium baarmoederhalskanker; pap 4 en die zijn weggehaald dmv een conisatie). En het zag er prachtig mooi uit!! Gyneacoloog blij, ikke blij. De verwachting is dat alle uitslagen ook goed zullen zijn, dan is het helemaal fijn.

Een nadeeltje, het terug gegroeide weefsel is een stuk gevoeliger. En dat was te merken!! Een gewoon uitstrijkje werd zo een nogal vervelende onderneming. Enfin, ook weer niet zo erg. Een uitstrijkje krijg je niet elke dag tenslotte (gelukkig maar! ;))

Het heeft echer ook sexueel nog wat gevolgjes, die gevoelligheid that is. Typische is dat niemand daarover lult. Alsof het een soort taboe is: “Wees nou maar blij dat je van die slechte cellen af bent en sex is niet belangrijk”. Behoorlijk merkwaardig als je weet hoe ontzettend veel vrouwen deze ingreep hebben gehad en die gevoelligheid houden. En naar ik aanneem aan sex doen.

Ik vind het in elk geval wel belangrijk dus ben er gewoon drie keer over begonnen. De gevoelligheid kan na enkele maanden nog iets afnemen dus daar hopen we maar op. Verder is het afhankelijk van penislengte (hm, lastig wat aan te veranderen ;)) en heftigheid van vrijpartijen (daar wil ik niets aan veranderen!) en moest ik maar wat andere standjes uitproberen.

Grrrr, daar gaat mijn favorietje standje!!

Comments (1)Previous

Betere berichtgeving

Next

Rare associaties

1 Comment

  1. Ikkuh

    die strijkjes kunnen idd nogal pijn doen achteraf.. Dat zeggen ze er alleen nooit bij. Ik wist ook niet dat ik dit had kunnen verwachten. Ik heb een tijdje met deze dildo geoefend om een beetje gewend te raken aan het gevoel en hopelijk om de gevoeligheid te verminderen. Het hielp denk ik wel een beetje, maar het heeft echt lang geduurd voor mij totdat het weer helemaal aanvoelde zoals het was! Misschien een waarschuwing voor anderen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft