De logeerpartij is weer voorbij, mijn vader is een uurtje geleden op weg naar huis gegaan. Het was errug gezellig en ik mis hem al een beetje eigenlijk. We wonen gewoon te ver van elkaar weg, vier uur rijden om een kop koffie te halen doe je toch ook niet snel. Maar ja, bij elkaar in huis gaan wonen vinden we ook weer wat overdreven. Dus we moeten het doen met logeerpartijen.

Koninginnendag was in elk geval erg geslaagd. We zijn naar de voormalige band van mijn vriend wezen kijken in onze favoriete kroeg. Vriendje heeft ook nog twee nummers mee gedaan voor old times sake en dat was helemaal geweldig (ok, ik ben bevooroordeeld). Mijn vader had hem nog nooit zien optreden namelijk. Verder kon hij nu met eigen ogen zien in wat voor dorp we eigenlijk wonen, waarin iedereen elkaar kent en het geroddel en gezwets niet van de lucht is. Weet hij over welke mensen ik het altijd heb 😉 Paar mensen moesten even wennen dat ik mijn vader meenam naar de kroeg. Maar met mijn pa kan je alle kanten op!

Donderdag zouden we eens flink gaan winkelen maar we waren allebei wat brak (krakkemikkige famillie), dus het is bij een boodschapje gebleven. Verder veel kletsen, hapjes en drankjes en gewoon ouderwets gezellig.

Zal dit weekend nog niet al te veel loggen waarschijnlijk, ik krijg geloof ik visite voor mijn verjaardag (niet vieren bestaat niet zo heb ik gemerkt ;))

Hmz, meer dozige update kan ik niet bedenken hoor. Tijd voor een kopje koffie en As The World Turns *grinz*