.. Hoera!! Hoera!!!! Dat kun je wel zien dat ben ikkeeee….

Hoewel ik het niet zou vieren kamen er gisteren toch wat mensen langs en het was stik gezellig. Y. had eraan gedacht om ook kadootjes voor de hond en de katten mee te nemen, lief hee! Van M&M en een kadootje en een hoop nepplanten en plantenslingers gehad, ikke blij. Ben gek op groen in huis maar wij laten de planten altijd binnen een week dood gaan (met wat hulp van de katten), dus mooi nep is de ideale oplossing. Had ze bovendien veel te lang niet gezien (shame on me!).

Verder een hoop i-cards gehad met strippende mannen en zingende dieren. Deze vond ik ook wel erg kewl, van iemand die niet deze kant op kon komen (leve internet!):

[[image:images/onlineverjaardag.jpg:inline]]

Verbal Jam heeft het trouwens voor elkaar gekregen vandaag de eerste te zijn (na vriendje natuurlijk) om me te feliciteren vandaag 🙂