Ook ik doe mee aan het fenomeen ‘verdien-eens-wat-met-internet’. Toen ik ermee begon werd ik zowat hysterisch van een desktop vol tellers en pop-ups en mailboxen vol spam. Na wat schiften zijn er uiteindelijk slechts twee aardige, niet al te agressieve programma’s overgebleven. Een daarvan is – de titel had het al verklapt zeker – Euroclix.

Vandaag kreeg ik een happy birthday mailtje waar ik maar liefst 5 clix mee zou verdienen door het indrukken van de knop ‘ja, ik heb de mail gelezen’. Nou is 5 clix wel erg magertjes eigenlijk. Maar goed, een gegeven paard moet je niet in de spreekwoordelijke bek kijken.

Alleen lukte het indrukken van de knop niet aangezien ik elke seconde een pop-up schermpje met scriptfout kreeg. Leuk, een scriptfoutloop! Niet alleen kon ik niet meer op de knop ‘ja geef mij die fucking euroclix nou maar’ drukken, kon tevens de mail niet meer verwijderen of zelfs maar op een ander mailtje klikken. Uiteindelijk zorgde windows 98 voor een pasklare oplossing: crash de boel maar!

Hmz, nu lijken die 5 clix nog begeerlijker dan ooit!