Gisterenavond werd ik bijna aangehouden door de politie voor het molesteren van een bushokje geloof ik. Bijna .. dus het viel mee. Blijkt CiNNeR ineens een vandaal te zijn dan? Welnee, normaal laat ik bushokjes of andere dingen netjes met rust hoor.

Ik had gewoon een pestbui. Niet dat het ergens over ging ofzo, mijn hormonen zijn er met me vandoor gewandeld denk ik. Enfin, er viel iets, ik ontplofte en besloot maar een stukje te gaan wandelen om te voorkomen dat ik mijn toetsenbord door het raam zou hengsten. Het wandelen hielp niets en het regende ook nog. Dus ging ik maar even in een bushokje zitten. Uit woede sloeg ik nog op het bankje naast me maar dat bleek van ijzer en ik kneusde dus de zijkant van mijn hand. En tja, toen werd ik nog bozer en van het een kwam het ander en de grote reclameposter irriteerde me toch al mateloos dus gaf ik onder luid gevloek wat schoppen tegen de lichtbak en goh, toen reed er ineens poltie voorbij en die stopte ook nog. Dan voel je je knap lullig als normaal zeer braaf burger zijnde. Enkele seconden heb ik ze een beetje bedremmeld aan staan staren en ik hoorde uit de verte een stem zeggen “gaat het wel goed?”.

Zoals mijn hond ook altijd doet als ze iets heeft gedaan wat niet mag, heb ik niets gezegd en ben gewoon gaan wandelen alsof er nooit iets gebeurd was. Gelukkig schop ik niet zo hard meer met die ME dus er was niks stuk en de politie had wel wat anders te doen denk ik. Na me nagekeken te hebben reden ze verder het straatje in en later zag ik ze daar een huizelijke twist beslechten.

Mijn woede was in elk geval meteen flink bekoeld!!