Na een hoop dieetperikelen ben ik een stuk minder met eten bezig eigenlijk, laat staan met afvallen, laat staan dat ik me nog woog. Maar wel heb ik het stoppen met frisdrank en warme chocolademelk doorgezet. En tot mijn enorme verbazing … het heeft gewerkt! Ineens ben ik toch wat afgevallen. Twee kilo in de laatste twee weken. Opgeteld bij de twee die er al af waren, is het toch een mooi resultaat voor iemand die amper beweegt.

Motiveert wel om nog wat beter bezig te gaan. Dus vanaf maandag ook maar weer een serieuzere blik op mijn voedselinname werpen. Of beter gezegd: op mijn inname van zoetigheid, hartige tussendoortjes en koolhydraten. Nee, ik ga niet leven van wortels en appels enzo. Het moet wel leuk blijven tenslotte en anders is het toch niet vol te houden (of wel voor het afvallen maar niet bij het eraf houden).

Durf inmiddels niet meer naar cola te kijken zelfs! 😉