Poeh, poeh, wat ben ik moe. Vorige week toch teveel gedaan en dit weekend uren Half Life (3D adventure shooter) zitten spelen. Zeer vermoeiend en misselijk makend. Maar heb hem nooit eerder uitgespeeld en wie weet gaat dat nu wel lukken. Tussendoor alle belangrijke dartwedstrijden gemist maar wel meegekregen dat Raymond al door is naar de tweede ronde. Hopelijk maakt Stompe morgen een goede wedstrijd, dan kan hij mee de tweede ronde in.

Ow verder nog een poging gedaan om koningin der Amazones te worden, nu Kilka de Fokker het loodje heeft gelegd. Dat lijkt wel de goede kant op te gaan. Pharma en Medea hebben me openlijk gesteund en een volk in chaos hongert naar een nieuwe leidster. Nu maar hopen dat ik de slavenopstand de kop in kan drukken. En op tijd een priesteres vind voor de ceremonie.

Nee, ik ben niet helemaal kierewiet geraakt, ik doel op het life role playing natuurlijk. En het koningin willen worden heeft ook een praktische rede. Ik kan niet mee naar de bijeenkomsten (die zijn te zwaar voor me) dus ik speel alleen virtueel. En welk een beter excuus dan als konginin achter blijven om een oogje in het zeil te houden. Wel jammer dat ik niet naar de bijeenkomsten kan hoor. Maar wel bijzonder dat ik een virtuele Amazone kon worden.

Dat was het weekend, nu op naar bed!