Zie ik net geheel per ongeluk een stukje ‘Zendtijd voor Politieke partijen’. De stem van Gerrit Zalm klinkt ineens bedrukt en bezorgd en hij begint met: “Zoek je een lijntje cocaine, ben je in een paar uur klaar Zoek je opvang voor je kinderen, dan ben je zo een paar jaar verder”. en “De overheid doet misscheien te weinig tegen cocaine, maar mengt zich teveel in kinderopvang”. Flashy verschijnen de letters ‘Zalm en de Zorg’.  Met vervolgens een hoop geblaat dat de overheid zich terug moet trekken zodat er concurrentie op gang komt. Het geld niet naar de opvang maar naar de ouders moet. Dat ouders daardoor keuzevrijheid krijgen en de kinderopvang dan goed op gang komt. “Dan hebben ouders keuze, bijvoorbeeld de keuze voor een gastouder, als men dat wil” We krijgen tevens een bejaarde in beeld, maar het is me niet helemaal duidelijk wat die daar doet. Ook iets met zorg en minder bemoeienis.

Oftewel, we doen te weinig aan de verslavingszorg en moeten onze kinderen maar naar een gastgezin doen, als je maar kan werken ..