De uitspraak ‘het is het innerlijk wat telt’ blijkt niet in alle gevallen op te gaan. Tenminste als je het volgende leest:

Onderzoekers van de Spaanse universiteit van Valencia testten de kwaliteit van sperma en vroeg vervolgens vrouwen de aantrekkelijkheid van de donoren te beoordelen. “Zij ontdekten dat het sperma van de beste kwaliteit afkomstig was van de mannen met de aantrekkelijkste gezichten”, meldde het tijdschrift. (meer)

Gelukkig is er voor mij ook nog hoop. Dit stukje stond er nog onder:

In een andere studie waarover New Scientist schrijft, lieten wetenschappers van de universiteit van Nottingham in Engeland mannen opnamen horen van de stemmen van dertig vrouwen. Daarna werd hun gevraagd de foto’s van die vrouwen te bekijken en de mooisten aan te wijzen. De mannen bleken over het algemeen te kiezen voor de vrouwen van wie ze de stem mooi vonden.

Sorry, geen geluidsfragment beschikbaar 😉