Penthouse Forum

Vanavond heb ik het gedaan, een erotisch verhaal geschreven voor het Penthouse Forum. Voor degenen die dat nooit gelezen hebben (en de schijnheiligen die doen alsof ze het nooit gelezen hebben ;)): Penthouse Forum is een soort ingezonden brieven rubriek. Menig man of vrouw kan er zijn avonturen in kwijt onder het mom ‘dit is me echt gebeurd hoor!’. Hoewel het laatste wel los zal lopen, zijn het vaak leuke verhalen. En wordt het geplaatst, kan je er nog wat aan verdienen. 

Volgende maand is het weer Super Forum maand, dan kan je er zelfs heel aardig mee verdienen. Bovendien leek het me wel leuk, dus heb ik een poging gewaagd. Nog best moeilijk om het een beetje fraai te verwoorden zonder te overdrijven. Maar de schrijverijen zitten al in de mail, nu is het afwachten of iemand daar er wat aan vond. Zo ja, laat ik dat natuurlijk wel weten 🙂

Ow en ja, ik lees de Penthouse zelf, nee niet vanwege vriendje en nee, ook niet vanwege de interviews. Het kassameisje keek me altijd aan met zo meewarrige blik aan, alsof ze wilde zeggen ‘ocherm, moet je een sexblaadje voor je vriend meenemen’. Tot ik een keer zei dat het voor mezelf was.

Sindsdien kijkt ze me aan met een blik van ‘wat een achterlijk mens’ 😉

Comments (6)Previous

Zo kom ik nergens aan toe!

Next

Vriendje lieffff

6 Comments

  1. zerty

    en is het geplaatst?

  2. Helaas niet. Toen ben ik maar overgestapt op bicat.net 😉

  3. Ik heb er écht nooit gelezen, maar ga dat nu wel even doen. ;))

  4. Vijf jaar later nog steeds actueel 😉

  5. seks blijft altijd actueel! b-)

  6. Ook weer waar en gelukkig maar :-“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Powered by WordPress & theme based on Lovecraft