Met name linkdumpers hebben er wel een handje van, het posten van wulpse vrouwen in uitdagende standjes. Dus dacht ik eens wat tegenwicht te bieden en vrouwlijk Nederland wat mannelijk schoon aan te bieden. Leuk bedacht .. maar vindt het maar eens!

Zoek op google op ‘sexy man’ en je krijgt de meest vreemde kale koppen en behaarde bierbuiken op het scherm. Niet mijn idee van sexy eigenlijk. Na wat verder zoeken komen we wel iets verder. Alleen voornamelijk gay of belachelijk overgespierd, meestal beide. Voor de vrouw die niet op een eerste klas bodybuilder valt is er verdomd weinig voor handen.

Dan maar zoeken naar erotiek voor vrouwen enzo. Hmz, wat een bagger. Zo te zien houden vrouwen alleen van verhaaltjes en lullen ze het liefst over geslachtsziekten en feminisme. De links naar de Viva, de Magriet of de Flair leveren al helemaal niets op natuurlijk. Ik wil geen test doen of ik depressief ben, goed in bed (natuurlijk ben ik dat ;)) of een geweldige werkneemster. Gewoon een sexy mijnheer, is dat nou zoveel gevraagd?

Morgen weer een dag. Tot dan moet u het toch maar even met deze gay-site doen ..

[[image:images/man.gif:inline]]

Verdere tips zijn natuurlijk welkom ..