.. niet veel zinnigs te vertellen eigenlijk. Lees zelf even amper nieuwssites ofzo dus geen grappige berichten te plaatsen. En thuis doe ik ook amper wat (heel goed!) dus daar valt ook weinig over te zeggen. Wel weer een en ander aan blunders begaan. Klein stukje van mijn duim gesneden, pepertjes uit azijn gevist met die duim (auhauw!), koffie naast mijn mond gegoten, glas water in mijn koffie laten vallen (nee ik weet ook niet hoe ik het voor elkaar kreeg!), deur niet ver genoeg open gedaan en er met open ogen vol tegen aan geketst, asbak naast de tafel ‘gezet’ (oftewel laten vallen), verschillende keren ergens tegen aan gestoten omdat ik dacht dat het net ff verder stond dan waar was (volgens mij loopt hier iemand gewoon alles te verzetten hoor) en de meest vreemde versprekingen gehad. Voor een zondag geen slecht resultaat (e_01)

Kortom, vriendje heeft de grootste lol hier in huis! 😉 (e_41)
Update: kies ik ook nog de verkeerde smiley uit, de laatste moest natuurlijk deze zijn: (e_20)