Het was rustigjes op mijn log vandaag. Komt omdat ik de hele dag op T’of Pop in het gras heb gelegen. T’of Pop, noooit van gehoord zult u denken. Dat kan best kloppen, het is een locaal (gratis!) festival met de laatste jaren vooral locale bands (heb ik me laten vertellen). Vroeger werd het niet alleen gesubsidieerd maar ook gesponsored/georganiseerd door commerciele organisaties. Maar sinds een tijd is het overgenomen door Popstichting Roosendaal. Die moeten het enkel hebben van de subsidies en tja, dan worden de artiesten ook eh.. net ff anders. En het fesitival elk jaar wat kleiner van opzet (heb ik van horen zeggen, was voor het eerst dat ik er heen ging).

Mocht de pret niet drukken hoor.  S’middags kreeg de R’daalse muziekschool gelegenheid om van elke workshop zijn resultaten te tonen. De eerste twee waren niet om aan te horen zo vals, maar daarna bleef het in stijgende lijn met steeds betere bands. Na vijven kwamen de echte bands aan bod en toen werd het helemaal gezellig. Absoluut niet druk (wat wil je met Parkpop, Rock Wergter en Classic Rock hetzelfde weekend plus een hoop hitte en begin van de vakantieperiode, dat is nog eens planning!) maar dat vond ik zelf nogal een voordeel. Zo konden we lekker met een groepje picknikkend van het fesitival en de zon genieten. Eigen drank mee en zo was het een gezellig doch economisch dagje. Tegen negenen had ik het wel helemaal gehad dus op naar huis. Lekker de halve avond liggen slapen.

Leukste is, morgen weer! (het festival dus, dat slapen is een dagelijks ritueel ;))