Het was dat Wimmie me een mailtje stuurde, anders had ik het zelf nog niet eens gezien. Sta ik zomaar in de rubriek ‘ingezonden brieven’ in UWV-perspectief. Voor degenen die zich afvragen of dat voor suicidalen mensen is ofzo. Nope, het is het blaadje wat elk kwartaal uitgegeven wordt voor WAOers in Nederland. In de vorige editie was een artikel opgenomen over de ‘Nijmeegse CGT’ als zogenoemd effectief middel tegen ME. Vele MEers hebben commentaar geleverd op dat artikel en er zijn er enkele geplaatst. Waaronder ondergetekende.

Jammere is wel, van mijn A-4tje waren slechts twee zinnen afgedrukt. Bij iedereen was wel aardig wat geknipt om het geheel op de ‘ingezonden brieven’ pagina te krijgen. Maar desalniettemin is het fijn om te zien dat er nog zoveel aandacht is besteed aan weerwoord.

In andere media wordt ook flink aan de weg getimmerd, steeds vaker worden ingezonden brieven van patienten en publicaties van de Steungroep Arbeid en ME geplaatst.

Voor de ingezonden brieven pagina:

Bron: UWV Perspectief
Datum: Juni 2002
Ref:
http://listserv.surfnet.nl/scripts/wa.exe?A2=ind0303E&L=me-platform&P=R3518&D=1&H=0&O=D&T=1

[edit]omdat ik in 2007 beboet ben wegens auteursrechtschending voor een te uitgebreid citaat, heb ik deze posting voor de zekerheid rigoreus ingekort[/edit]