Lenen is in. Of beter gezegd: reclame en leningen door je strot geduwd krijgen, dat is in. Kon het vandaag goed merken. Buiten de overstelpende, stomzinnige reclames op tv en radio, ben ik vanmiddag maar liefst drie keer gebeld door verschillende organisaties die mijn lening wilde oversluiten met nog lagere rentes!

In het begin ben ik er nog wel eens op in gegaan. Allemaal konden ze me geen lagere rente bieden maar wel een extra lening tegen bizar hogere rente dan mijn bestaande. Oftewel: we kunnen absoluut niet doen wat we pretenderen te kunnen, maar we kunnen u wel fijn extra in de schulden steken en dat doen we graag! Ook al heeft u al aangegeven dat u geen extra lening wil, sturen we toch even de offerte op met brochure wat u van het geld wel niet voor leuks kan doen voor u failliet gaat aan de afbetaling.

Trek de stekker maar even uit de telefoon denk ik!