Erg warm dagje geweest vandaag. De hitte zit nog in mijn huid en dit huis wil ook niet erg afkoelen. Jammer dat het balkon te klein is, anders ging ik daar op slapen 🙂

Wel een echte zondag gehad vandaag. Vanmiddag wakker gemaakt met koffie, gedouched, aangekleed, ingesmeerd, opgemaakt, verleidelijk vriendje op mijn pad tegengekomen, gedouched, aangekleed, ingesmeerd, opgemaakt en toen dan wat later dan geplanned op weg naar de tweede dag T’of Pop. Veel te heet om in de zon te gaan liggen en gelukkig hadden enkele vrienden een schaduwrijk plekje achteraf bemachtigd. J, L en M waren er ook waarbij M zoals gewoonlijk veel bewonderende blikken oogste. M is slechts twee en half maandje oud namelijk en een prachtkind! Rustig, makkelijk en mooi. U zou de foto’s kunnen aanschouwen ware het niet dat mijn batterijen van de camera leeg zijn en er dus geen foto valt te uploaden. Die houdt u nog te goed. Niet alleen M. is leuk om naar te kijken overigens, het is ook leuk om de twee zeer trotse ouders J & L in de weer te zien 🙂

Er liepen ook ook nog wat kleuters en peuters rond die erg veel plezier hebben gehad met J’s waterballonnen. En wij om J. toen hij eerst omslachtig het water in de ballonnen  aan het spugen was. Na twee ballonnen heeft vriendje toch maar verteld dat het water ook vanuit de fles in de ballon kon *grinz*

Wat later op de dag verhuist naar het zonnige gedeelte voor het podium waar het inmiddels wel om uit te houden was. Een band bekeken die ik eerder heb gezien maar inmiddels drastisch in formatie was gewijzigd. Jammer, het is er ook wat minder op geworden. Maar desalniettemin gezellig middagje.

Rond zessen hadden we er wel genoeg van dus op naar huis. Gegeten, onderuit gezakt computerspelletje zitten doen en toen maar weer met vriendje onder de douche gaan staan. Daar kikkerden we van op, dusdanig dat we maar naar de kroeg verkast zijn. Omdat iedereen nog wel op het festival zou zitten (inderdaad, drie man en een paardekop in de kroeg) en we toch maar kort weggingen, hondje meegenomen om te kijken hoe ze dat zou vinden. Alleen thuis blijven is tenslotte ook niet veel aan als je zo bejaard bent. Ze vond het niet onaardig geloof ik maar bleef een uur lang staan omdat ze alles en alles tegelijk in de gaten wilde houden. Vervolgens bleek het zo spannend geweest te zijn dat ze midden op de stoep moest poepen. Voor u gaat schreeuwen, ze is gewend aan gras en doet het nooit op de stoep, maar er was geen gras te bekennen en de nood bleek hoog. Het spijt me, de goot kent ze nou eenmaal niet. Het zal niet meer gebeuren, volgende keer laat ik haar toch weer thuis. Ze is het niet gewend dat soort plekken en we moeten haar een beetje behoeden voor teveel inspanning (ze lijkt op haar bazin ;)). Enfin, ze was wel erg vrolijk en ligt nu intens tevreden te slapen.

Dat moet ik ook maar eens gaan doen, bij deze ..