Het was me een dagje wel. Eten bij vriendinnen heb ik helaas niet gered (en natuurlijk hebben ze het waanzinnig gezellig gehad!), maar dat komt volgende keer wel weer goed. Was brak, moe, au, kreupel en liep te trillen als een junk met afkickverschijnselen. De hitte werkt dan ook niet mee, extra vermoeiend. Heb dan ook niet veel zinnigs gedaan vandaag.

Om mezelf te verwennen had ik dus een lekkere magnetronmaaltijd gehaald. Gaatjes in de folie, 3 minuutjes in de magnetron en toen begon de ellende. Want die folie moet er helemaal af en die verpakkingen zijn niet gemaakt voor bejaarden. Uiteindelijk schoot de verpakking open en al mijn eten in de wasbak. Woeaaaaah!!!! Het rook zo lekker, ik had er zo’n trek in en nou kan ik het niet eheten :[ Onder luid gevloek maar een gebakken ei op een boterham gemieterd en met flink geklaag naar binnen zitten werken. Maaaar, op dat akkefietje na was mijn humeur niet stuk te krijgen.

Dus alle petflessen zijn nog heel deze keer 😉