Sinds ik tracht enige organisatie in dit log aan te brengen, lijkt er in de postings alleen maar meer chaos te ontstaan. Welliswaar staan ze leesbaar, mooi verdeeld in aparte blokjes, gerangschikt op datum onder elkaar. Maar de ene dag is het lijf, de andere dag is het nieuws, soms serieus en soms volslagen onzinnig, oninteressant. Geen enkele lijn of rood draadje meer in te ontdekken tegenwoordig.

Deels komt dat omdat ik lijd aan een nieuwsdepressie. Oftewel: ik wordt depressief van het nieuws en een groot deel komt niet eens mijn hersenen meer binnen of verlaat het geheugengedeelte bijzonder snel. Van het gedeelte nieuws wat blijft hangen, bereikt een deel mijn log niet wegens discussiemoeheid. Met als uiteindelijk resultaat dat er bijzonder weinig maatschappelijk gezwets op mijn log eindigd.

Een ander deel wordt veroorzaakt door heuze metaalmoeheid. Mijn hersenen produceren teveel gedachten in volslagen onzinnige volgorde en mijn lichaam heeft helemaal geen trek om die gedachten om te vormen tot iets zinnigs of  ze op scherm te deponeren.

Och. Verder weerspiegelt dit log een van mijn karaktertrekken vrij aardig. Ik ben ook gewoon een chaoot! 😉