Vandaag een BBQ op een camping in Wassenaar afgezegd en hoewel erg jammer, bleek het een wijs besluit. Met al die rare kenmerken en dan nog die belachelijke hitte, ben ik niet veel meer waard de laatste tijd. Bovendien kom ik om van de zonnebulten, dan is in de zon gaan zitten niet echt verstandig. Vanmiddag wel even meegeweest met vriendje. Die ging verbouwen bij J. (ja ja, timing ;)) en ik heb mijn toegevlucht gezocht bij L. en M. in een heerlijk koele kamer aldaar. Vanavond alleen maar liggen slapen en nog lamlendiger wakker geworden dan ik naar bed ging.

Ramen tegen elkaar open, ventilatoren en bakken koud water, het helpt allemaal niet veel. Dit is gewoon een ongeloveloos warm huis!! Hopelijk breekt morgen lekker onweer los en koelt het weer wat af ..

Ach, ik troost me maar met het idee dat ik lang niet de enige ben met last van de warmte 🙂