Op Geenstijl.nl las ik een stukje over boze Debbie. Blijkbaar was de site van haar vriendje wat afgekraakt en nu waren ze heel boos. Nieuwsgierig geworden om wat voor site het dan ging, nam ik een kijkje en kreeg de volgende tekst (op hun site komt het iets ‘indrukwekkender’ over ;))

“Waarom is deze site AF gemaakt?

Dankzij die pagina die vindt dat geen enkele pagina stijl heeft is deze pagina verplaats naar een ander adres. De gene die via die stijloze pagina hier terecht komen zijn KLOOTZAKKEN en diegene die die stijloze pagina gemaakt hebben zijn:
kleuters die niks anders te doen hebben!!!!!!!!!!!!!!!!”

Let wel, dit is een anti-geweld site. Blijkbaar bestrijd je lichte flauwigheid met onbenullige kinderachtigheid en uitschelden van wildvreemden om vervolgens de site te verstoppen voor een ieder die geinteresseerd is geraakt.

Om in stijl te blijven, lekker puh!! (e_20)