Na een boel gepieker viel ik om 6:00 in slaap. Om 8:00 piepte de hond me wakker, diarree. Om 11:00 piepte de hond me wakker, diarree. Om 12:30, inderdaad. Om 15:00, *zucht* Meteen maar zes pakken toast in huis gehaald, niks geen hondenbrokken en vleeshappen vandaag (niks ziellig, tegen je baasje aan moeten piepen omdat je anders de gehele vloer onder zal moeten poepen is veel zielliger! En toast is ook lekker). De diarree zit zeker ook in haar oren, na zes keer brullen loop ze nog alle kanten op te koekeloeren behalve de goede. Aan de lijn maar even, voor ik met toast ga gooien. Woeps, voor de derde keer door mijn knie. Denk maar niet dat ik nog een reet uitvoer vandaag!!

15:30 Slechts een reactie op mijn verhaal over AIDS. Het is toch wat, vertel ik op woensdag gehaktdag dat ik gehaktballen met sperciebonen eet, krijg ik binnen het uur acht reacties! Misschien nog leuke mail? Moet ik nou mijn pik alweer laten vergroten, op dieet, miljoenen verdienen zonder moeite, me gek lenen voor een nieuwe keuken?  

16:00 Shit wat is As The World Turns triest vanmiddag. Lekkere koeken. Ow, ‘foundants’ staat erop. Sjiek hoor. Ik noem ze gewoon roze koeken. Het blijft wel erg tussen de tanden plakken. Och ik had nog koffie gezet.

17:00 Goh, er lijkt geen vloer meer te zijn onder de katten- en hondenharen. Na een hoop ge-lig (gelig leest ff raar) en gehang dan toch maar een poging tot stofzuigen. Opruimen komt een andere keer dan wel. Oeps, was dat een sok? Erm, misschien had ik beter eerst op kunnen ruimen. Te laat, niets meer aan te doen. Uche, uche, zo’n stofzuigerzak openknippen is geen pretje. Hmz, geen sok. 18:10 Ha, vriendje komt thuis! “Ja, ik heb een van je klotesokken opgezogen” Objecten die zich zo makkelijk laten opzuigen, krijgen per definitie de schuld, nietwaar. Hm, leuke binnenkomer zo voor vriendje. Sorry, *zoen*

18:30 Ok, die sok gaat er niet uitkomen. Even L. bellen, misschien heeft die iets nuttigs onder de bouwspullen liggen. Ha ja! Of ik mee kom? Nee, denk het niet hoor.. Ben bekaf en morgenavond moet ik ook al ergens heen. En de hond blah en blabla. Denk dat ik beter thuis kan blijven.

18:50 Dadiedaaaalalaaa

19:30 Spinazie uit pot smaakt naar niks! Volgende keer dieprvies, dan is die tortilini best wel lekker denk ik. Och nou red die gast de finale van Get The Picture niet. Wat sneu hahahahaha Fuck, zou die vetvlek nog uit mijn broek gaan?

20:00 Natuurlijk ga ik mee naar L! Tanken? Hmm, dat kan nog net als ik verder geen boodschappen meer doe. Geen zin om mijn haar te doen hoor, die pet kan toch wel? Volgens mij zie ik er niet uit zo! “Nee inderdaad, je ziet er niet uit” He, ff serieus. “Ja, serieus” Leuk zo’n lollig vriendje (frust) 20:10 Ow, de nieuwe Penthouse moet ik even kopen. Zou mijn verhaal er in staan?

21:00 Ach verrek, zijn we nu alweeeeeeer de kraamkadootjes vergeten!?! M, is al drie maanden!

23:00 He he, dat was gezellig. Waar is de stofzuigersl…kut!! Helemaal vergeten. Nou kan ik niet stofzuigen. Even L bellen. “Erm, kan vriendje morgen dan nog eventjes langskomen?” Nou ja, hoef ik in elk geval niet te stofzuigen.

23:15 Even opnieuw beginnen, dit verliezen we toch. 23:25 Nog even opnieuw beginnen? Dit wordt toch niks. 23:45 Nou een poging dan nog. 00:05 Laat maar zitten, we verliezen toch steeds. Morgen weer een dag (leuk zo’n computer spelletje) Ga je naar bed? (c)

00:15 Vriendin K, “Eh ja, eten morgen gaat niet door. We hebben allemaal geen geld meer” Jammer. Hoewel, ik heb ook geen geld eigenlijk dus zo slecht komt het niet uit. En ik moet echt rustig aan doen. Zelfs bij iemand op de bank hangen lijkt energie te vreten de laatste weken. Gelukkig hoef ik niet stof te zuigen.  Och, nou vergeet ik nog in de Penthouse te kijken .. Shit wat een sukkel, met een zakje gaan zwaaien zodat Armstrong mooi op zijn bek pleurt!

Tja, zo spannend was het niet he?