Sinds jaar en dag heb ik een mailadres bij WanadooFree. Omdat ik inmiddels kabel heb, haal ik de mail via de kabel op en bel nooit meer direct in bij wanadoo. Tot nog toe geen enkel probleem.

Precies, tot nog toe. Net ontving ik het bericht dat de Wanadoo Free mail alleen nog te bekijken is mits er direct ingebeld wordt via de telefoonlijn, of via de webmail functie. Al mijn maillijsten, aanmeldingen en prive mail gaan via wanadoo wat soms tot 500 mails per dag kan oplopen.Webmail lijkt me derhalve niet zo’n beste oplossing, zowel voor Wanadoo als voor mij niet.

Nou is deze wijziging niet vreemd. Tenslotte wil Wanadoo ook wat verdienen aan die services. Hoewel de term ‘free’ nogal misleidend wordt, maar een kniesoor die erop let. Het vervelende is echter, deze wijziging ontving ik 23 juli 2003 om 00:24 en gaat tevens in per … 23 juli 2003!!!!!

Oftewel: Wanado zuigt hevig en ik heb voorlopig weer wat te doen …