Inderdaad, long time no log. Dus maar even een update …

Vrijdag was ik blij met mijn goede nachtrust en vroege opstaan. Zo blij dat ik meteen heb getracht door te zetten. In plaats van s’avonds, s’middags een uurtje geslapen en de rest van de dag relatief fit doorgebracht. Vrijdagavond samen met vriendje gaan slapen en hieperdepiep, de hele nacht geslapen en zaterdag met vriendje mee op gestaan. Veeeeel gezelliger, zowel voor vriendje als voor mij. Zaterdag nog een redelijke dag gehad maar mijn lichaam begon toch wat kuurtjes te vertonen die meestal een terugslag aankondigen. En helaas, s’nachts zo wakker als de pest dus laat naar bed en weg maatschappelijk ritme.

Zondag was helemaal drie keer niks. Na een half uur nietsziend, uitgeput rondzwalken had ik drie blauwe plekken van het stoten, was het tandenborstelglas gesneuveld op de badcelvloer en kon ik weer terug naar bed.  S’middags vermoeid wat rondgehobbeld en niets zinnigs gedaan en vanavond weer drie uur geslapen.

Zo maar weer een poging doen, dan maar laat …