Zo voel ik me vandaag. Eigenlijk gisteren al. Weet ook niet wat ik heb, het wil gewoon ff niet zo. Ben bizar moe (goh hoe zou dat nou komen), misselijk, door mijn rug gegaan en de dingen willen allemaal niet lukken. Ook die nieuwe Pivot niet trouwens, alles mooi en prachtig maar de archieven willen maar niet overgezet raken. Misschien begin ik maar gewoon een nieuwe log en zet ik wel een linkje naar de oude archieven. Kan ik een nieuwe lay-out maken, deze begint toch wat te vervelen (kleuren zijn ok maar het is zo vierkant allemaal).

Enfin, het is te merken hier. Ik log niet veel soeps deze week. Dat heb je zo wel eens. Wie weet krijg ik vanavond nog een brainwave. Gelukkig blijken er tussen de 2,4 en 2,9 miljoen webloggers actief te zijn op deze aardbol, waarvan 3.684 in Nederland alleen al.

< via  5ub5onic.com>

U heeft nog genoeg te doen lijkt me 😉