Sinds twee weken waart hier buiten een zeer klein poesje rond. Eerst zag ik haar in de armen van een jongetje, toen zag ze er nog goed uit. Een dag later zag ik een ander jongetje er mee lopen, weer later een meisje, gisteren twee meisjes en vandaag zagen we haar in de gemeentetuin rondbanjeren. De hond jaagde haar even goed op stang en had het daarna wel gezien. Gaf ons mooi de kans even beter te kijken en ow jee.. Het was wel een erg klein poesje bij nader inzien en inmiddels wel wat magertjes en vies en triestig.

We zijn eerst doorgelopen en hebben de hond nog thuis gebracht. Maar we waren nog niet binnen of vriendje zei : “zullen we haar binnen halen” Dus kattebrokjes bij en hup weer naar beneden. Veel moeite om te vangen hoefde we niet te doen. Ze was uitgehongerd en wilde vervolgens graag gezellig mee. Onze twee katten zijn niet bijzonder enthousiast maar laten d’r wel met rust. De hond vind haar wat minder als ze gromt en blaast maar laat haar ook steeds meer links liggen. Natuurlijk ben ik flink aan het fotograferen geslagen:
[[image:knoepdag1.jpg::center:0]]
Het is niet erg verstandig met al twee katten, een hond en niet een bijzonder groot huis of bijzonder veel geld. Maar ik geloof dat vriendje haar niet meer weg doet 🙂

Omdat ik overuigd was dat ze wel vlooien zou hebben heb ik haar meteen ingewreven met vies spulletje. Zo hou ik de schade voor de anderen hopelijk beperkt (die morgen allemaal vieze pipetjes tussen de schouders krijgen). En ik heb het geweten! De boel ging flink rennen, ze krauwt zich wezenloos en heb er al zeker veertig (!!!!!) opgezogen of weggespoelt. Het ergste moet er nu toch wel af zijn zou je zeggen he? Hoeveel passen er op zo’n klein hummeltje tenslotte (j) Geen wonder dat ze er slecht uit ging zien ..

CiNNeR loopt nu de hele tijd te griezelen .. van de vlooien dan.