Omdat Piewie niet van mij is, leek het ook niet mijn plaats om iets over hem te schrijven. Maar enkelen vroegen zich af van wie Piewie nou was, dus toch een klein stukje.

Piewie is het hondje van Jo, Linsey en Moos, vrienden van ons. Oorspronkelijk van Jo, die hem de volle negentien jaar bij zich gehad heeft. Inderdaad een hele mooie leeftijd voor een hondje. Ik kende hem sinds ik met vriendje samen ben, bijna twee en half jaar inmiddels. Levendig spring in het veld en heel erg lief hondje die al snel door had in welk vak van mijn tas de hondenbrokjes te vinden waren 🙂 Waar Jo was, was Piewie en vice versa.  

De laatste tijd takelde hij snel af en dus hebben ze hem gisteren in moeten laten slapen. Voor Piewie wel het beste, voor zijn baasjes onnoemelijk moeilijk. Voor Linsey heb ik deze foto online geplaatst. Zodat hij niet onopgemerkt blijft.

Dag lieve Piewie. We zullen je allemaal heel erg missen ..