Het moge duidelijk zijn, ik ben veel met mijn huisdieren bezig. Buiten dat de kleine veel tijd en energie opslokt met opvoeden, heb ik er nog drie die ook heel veel extra aandacht nodig hebben natuurlijk. De hond is vooral wat snel jaloersig als het om vriendje en Knoepie gaat. De bejaarde vrouw die niet ingeruild wil worden voor een jong ding 😉 Maar wat extra aandacht lost dat wel weer op. Kikker erg op van alle dierenliefde, maar het is ook behoorlijk slopend voor mijn gestel.

Verder nog visite gehad en druk aardappelsalade staan maken en een zeer onbevredegend gesprek met de psych gehad. Dat laatste zit nogal hoog, daar moet ik maar even een nachtje op slapen (niet op de psych natuurlijk, dat zou al te gek zijn!!) Ik werd gisteren nog versierd door een leuke man die galant afdroop toen ik al erg bezet bleek te zijn. Altijd goed voor de ego hee!

Al met al ben ik stikmoe maar errug tevreden ..